bingo for alle – alltid

Ta med deg bingohallen – uansett hvor du skal!

Spill i bingohallen, selv om du er hjemme!

Nå kan du snart ta med deg din lokale bingohall akkurat dit du ønsker – og spille bingo hjemmefra, i syden, hos naboen, på hytta, i bilen eller på ferie!

Nå er det like før du kan spille bingo lovlig på nett i Norge! Norsk bingo står nå foran en revolusjon som gir deg mulighet til å spille nettbasert bingo tilknyttet din lokale bingohall – trygt og sosialt, sammen med andre spillere du kanskje kjenner fra før.

Spill bingo i din lokale bingohall – selv om du er et helt annet sted! Du kan spille på PC, nettbrett eller mobil.

Stortinget har endelig gitt åpning for å spille lovlig bingo på nett fra norske, private bingoaktører. Myndighetene har lovet at fra 1. januar 2019 vil det være tillatt å registrere seg i sitt lokale spillested for bingo – for deretter å spille bingo lovlig på nett.

Registrer deg her for å bli oppdatert om det å spille bingo på nett.

Jackpott! Vinn 70.000!

Spill bingo her på bingo.no – og støtt lokale lag og foreninger!

Norsk, lokalt bingospill er strengt regulert av norske myndigheter (Lotteritilsynet), med den hensikt å kunne tilføre lag og foreninger i Norge frie økonomiske midler til drift – uten at det skal medføre uønsket, negativ spilladferd.

I 2017 overførte norske bingohaller over 300 millioner kroner til ca. 3200 lag og foreninger i hele Norge. Spiller du bingo her på bingo.no, vil du være knyttet opp mot din lokale bingohall – og samtidig være med på med på å støtte lokale lag og foreninger.

Gjør deg klar for å spille bingo på nett!

Nå har du muligheten til å registere deg for å motta vårt nyhetsbrev, slik at du kan bli oppdatert på hvilken hall som ligger nærmest deg, samt motta informasjon om spill, oppstart, kampanjer m.m. Du kan registrere deg her. Bingospill på nett krever registrering av spillerkonto og denne registreringsprosessen må fullføres i din lokale bingohall. Du kan i mellomtiden registrere deg for vårt nyhetsbrev for å bli oppdatert på lovendringen, lanseringsdato og få hjelp til å være klar når startskuddet går.

bingo.no gir deg alt du trenger av informasjon og verktøy for å være klar når startskuddet går – for å spille bingo på nett. Vi holder deg oppdatert, hjelper deg med å forstå spillet og skal hjelpe deg inn i det sosiale miljøet som knytter seg til å spille bingo på nett – i din nærmeste bingohall. Vi skal ivareta deg på alle måter når du spiller nettbasert bingo.

bingo og ansvarlighet

Hos bingo.no kjøper du først og fremst underholdning ved å spille bingo i en sosial setting. Vi har verktøy og hjelpemidler som sørger for at bingo blir underholdning og ikke utarter seg til et problem.

Vi følger nøye regelverket for bingo i Norge, som er utarbeidet av Lotteritilsynet.

Vi inviterer deg til en trygg og sosial arena, der du gjennom å spille bingo kan bli underholdt, bygge en omgangskrets og chatte med andre spillere – samtidig som du bidrar til å støtte lokale lag og foreninger.

Spre gleden med bingo – bli inkludert og inkluder andre

Vi kommer til å invitere deg til kampanjer og andre aktiviteter i ditt lokalmiljø. Alle bingohaller som er inkludert i bingo.no vil kjøre ulike sosiale kampanjer med egne varianter for å skape liv og engasjement i sitt lokalmiljø.

Ta med venner og kjente til en bingohall nær deg, eller inviter dem til å spille bingo på nett sammen med deg og kommuniser på chatten samtidig med at dere spiller.

Snart kan du spille bingo i bingohallen din – uansett hvor du befinner deg!

Spill i bingohallen - selv om du er på ferie!