Lyst til å spille bingo på nett?

Da kan vi forsikre deg om at du er kommet på rett plass! Hos oss i Bingo.no kan du ta del i et norsk bingoselskap godkjent av lotteritilsynet og med gevinster du knapt ser hos utenlandske aktører. I tillegg er det svært så enkelt. Alt du trenger å gjøre er å opprette din konto på vår nettside deretter besøke en av våre fysiske spillehaller hvor du registrerer deg. Når dette er gjort er det bare å spille bingo på nett.

Bingo.no er fortsatt sosialt selv om det er på Internett
Bingospill er strengt regulert her til lands (Lotteritilsynet), med den hensikt å kunne tilføre lag og foreninger i Norge frie økonomiske midler til drift – uten at det skal medføre uønsket, negativ spilladferd. Vi inviterer deg til en trygg og sosial arena, der du gjennom å spille bingo kan bli underholdt, bygge en omgangskrets og chatte med andre spillere. Vær trygg på at du kjenner noen av spillerne du møter på nett.

Vi får stadig tilbakemeldinger fra lojale kunder om at bingo på nett gir de helt andre muligheter enn tidligere hvor de kun spilte fra spillehall. Bingo er gøy, men også tidkrevende. Med bingo på nett har du muligheter til å gjøre andre ting samtidig. I tillegg kan du være hvor som helst i verden, bare du har Internett.

Vi har bingohaller på følgende lokasjoner:
Oslo                       (Tveita)
Hordaland             (Askerøy, Nesttun, Os, Bergen)
Møre og Romsdal (Molde, Ulsteinvik, Ålesund, Åndalsnes),
Trøndelag             (Leangen, Melhus, Tempe)
Nordland               (Andenes, Leknes)
Troms                    (Harstad, Narvik, Tromsø)
Finnmark               (Hammerfest, Kirkenes)


Vi gleder oss til mange spennende stunder med deg!