Norsk bingo på nett med Jackpot på opptil 100.000 kroner

Som nordmann er det mye med overskriften som ikke gir mening. Norsk bingo på nett? Jackpot opptil 100.000 kr?

Vi i Bingo.no kan med stolthet vise til våre sertifisering og godkjennelse av Lotteritilsynet, og er en av få tilbydere fra Norge på bingospill på nett. Sammenliknet med utenlandske tilbud føler vi at vi matcher internasjonalt nivå med vår Jackpot på opptil 100.000 kroner.

Hvorfor norsk bingo fremfor utenlandske casinoer?
Den mest åpenbare fordelen med å spille via Bingo.no er at vi er pålagt av norske myndigheter å dele overskuddet vårt med lokale lag og foreninger. Vi deler gledelig 30% av vårt overskudd til nødvendige og fornuftige formål. Noe som resulterer i at du som spiller faktisk merker at du gir tilbake.

Når våre bingospill med Jackpot er tilknyttet våre spillehaller betyr det også at du spiller mot de du vanligvis møter i spillehallen. Når du i tillegg kan chatte med andre online spillere, er det ingenting i veien for å sende et smilefjes når du vinner Jackpoten rett foran naboen.

Vi kan bekrefte ut fra responsen hos våre trofaste spillere om at spilltilbudet via nett har gitt de rom for å være mer tilgjengelig for bingo når man har all mulighet til å gjøre flere ting samtidig i tillegg til at man kan spille fra hvor som helst bare Internettet strekker til.

Vi har bingohaller på følgende lokasjoner:
Oslo                       (Tveita)
Hordaland             (Askerøy, Nesttun, Os, Bergen)
Møre og Romsdal (Molde, Ulsteinvik, Ålesund, Åndalsnes),
Trøndelag             (Leangen, Melhus, Tempe)
Nordland               (Andenes, Leknes)
Troms                    (Harstad, Narvik, Tromsø)
Finnmark               (Hammerfest, Kirkenes)


Er du klar for å innkassere Jackpot på 100.000 kroner i dag?