Norsk nettbingo med mange fordeler

Bingo.no er en av få tilbydere av norsk nettbingo og har vesentlig flere fordeler enn hva de utenlandske selskapene kan tilby. Ved siden av høye premier og rikelig med bingospill på dagsbasis ser vi helt klart at flere norske spillere liker konseptet med å gi tilbake til lokale lag og foreninger når de spiller. I tillegg er nettbingo til stor underholdning uten at det trenger å koste mye.

Bingospill er strengt regulert av norske myndigheter (Lotteritilsynet), med den hensikt å kunne tilføre lag og foreninger i Norge frie økonomiske midler til drift – uten at det skal medføre uønsket, negativ spilladferd. Bingo.no inviterer deg til en trygg og sosial arena der du gjennom å spille bingo kan bli underholdt, bygge en omgangskrets og chatte med andre spillere.

Hvordan blir jeg medlem?
Hos oss i Bingo.no kan du enkelt opprette din konto - deretter besøke en av våre fysiske spillehaller hvor du registrerer deg. Når dette er gjort kan du ta del i våre spennende bingospill. Og hvem vet, kanskje blir du den store vinneren?

Vi har bingohaller på følgende lokasjoner:
Oslo                       (Tveita)
Hordaland             (Askerøy, Nesttun, Os, Bergen)
Møre og Romsdal (Molde, Ulsteinvik, Ålesund, Åndalsnes),
Trøndelag             (Leangen, Melhus, Tempe)
Nordland               (Andenes, Leknes)
Troms                    (Harstad, Narvik, Tromsø)
Finnmark               (Hammerfest, Kirkenes)


Opprett din konto i dag og gi norsk nettbingo en ærlig sjanse!