Norske bingospill på nett

Endelig kan du spille bingo på nett i Norge! Norsk bingo står nå foran en revolusjon som gir deg mulighet til å spille nettbasert bingo tilknyttet din lokale bingohall. Alt du trenger å gjøre er å opprette din konto på vår nettside deretter besøke en av våre fysiske spillehaller hvor du registrerer deg. Når dette er gjort kan du ta del i våre spennende bingospill på nett.

Vi opplever stadig tilbakemeldinger fra våre faste spillere om at bingospill på nett gir de muligheten til å delta på flere spill uten at de trenger å være tilstede i spillehallen fysisk. Samtidig synes de fleste spillerne at det er like gøy å snyte sidemannen og naboen for de største gevinstene, uavhengig om de sitter i spillehallen eller hjemme på nett.

Så hvorfor ikke gi bingospill på nett et forsøk?

Som spiller hos oss i Bingo.no er du med å støtte lokale lag og foreninger når opptil 30% av overskuddet går til dette formålet.

Vi har bingohaller på følgende lokasjoner:
Oslo                       (Tveita)
Hordaland             (Askerøy, Nesttun, Os, Bergen)
Møre og Romsdal (Molde, Ulsteinvik, Ålesund, Åndalsnes),
Trøndelag             (Leangen, Melhus, Tempe)
Nordland               (Andenes, Leknes)
Troms                    (Harstad, Narvik, Tromsø)
Finnmark               (Hammerfest, Kirkenes).

Bingospill er strengt regulert av norske myndigheter (Lotteritilsynet), med den hensikt å kunne tilføre lag og foreninger i Norge frie økonomiske midler til drift – uten at det skal medføre uønsket, negativ spilladferd. Vi inviterer deg til en trygg og sosial arena, der du gjennom å spille bingo kan bli underholdt, bygge en omgangskrets og chatte med andre spillere.

Registrer deg i dag og bli medlem!