Online bingospill med opptil 100.000,- i Jackpot

Bingo.no kan med stolthet si at er 100% norsk. I dag kan man ikke si at det er mange tilbydere av online bingospill fra Norge. Men for deg som medlem og spiller har det en rekke fordeler. Vi kan med stolthet tilby Jackpot helt opptil 100.000 kroner. Dette gjør våre online bingospill svært attraktive for våre spillere.

Som godkjent av Lotteritilsynet er man pålagt å dele overskuddet til fornuftige formål. Vi i Bingo.no deler gledelige opptil 30% av vårt overskudd med lokale lag og foreninger. Dette vil si at du faktisk merker at du gir tilbake som spiller.

Vi i Bingo.no er tilknyttet våre spillehaller noe som i praksis medfører til at du ofte kjenner de andre spillerne du spiller mot online. Vi får stadig tilbakemeldinger fra våre trofaste spillere om at de har større fleksibilitet og rekker flere bingospill enn hva de gjorde før. Samtidig kan du chatte med de andre spillerne online, så du vil ha all mulighet til å være sosial.

Hvordan blir jeg medlem?
Alt du trenger å gjøre er å opprette din konto på vår nettside deretter besøke en av våre fysiske spillehaller hvor du registrerer deg. Når dette er gjort kan du ta del i våre
spennende bingospill på nett.

Vi har bingohaller på følgende lokasjoner:
Oslo                       (Tveita)
Hordaland             (Askerøy, Nesttun, Os, Bergen)
Møre og Romsdal (Molde, Ulsteinvik, Ålesund, Åndalsnes),
Trøndelag             (Leangen, Melhus, Tempe)
Nordland               (Andenes, Leknes)
Troms                    (Harstad, Narvik, Tromsø)
Finnmark               (Hammerfest, Kirkenes)


Er du klar for spenning med høye gevinster? Registrer deg i dag og prøv lykken!