Perfekt for deg som ønsker å spille Norsk bingo på nett tilknyttet en spillehall

Bingo.no er en norsk tilbyder av attraktive bingospill på nett. Vårt konsept er bygget på verdiene og samholdet man ofte finner rundt omkring i Norges spillehaller. Hos oss spiller du bingo sammen med din lokale bingohall selv om du befinner deg på et helt annet sted. Du trenger derfor ikke å gå glipp av spennende spill og høye gevinster selv om du skulle være på ferie eller bare på et kaffebesøk hos naboen.

Hos oss kan du enkelt opprette din konto - deretter besøke en av våre fysiske spillehaller hvor du registrerer deg. Når dette er gjort kan du ta del i våre spennende bingospill. Og hvem vet, kanskje blir du den store vinneren?

Vi har bingohaller på følgende lokasjoner:
Oslo                       (Tveita)
Hordaland             (Askerøy Nesttun, Os, Bergen)
Møre og Romsdal (Molde, Ulsteinvik, Ålesund, Åndalsnes),
Trøndelag              (Leangen, Melhus, Tempe)
Nordland                (Andenes, Leknes)
Troms                     (Harstad, Narvik, Tromsø)
Finnmark                (Hammerfest, Kirkenes).

Hva er forskjellen på norsk bingo vs utenlandske tilbud?
Den desidert største forskjellen med en norsk bingo er at du som spiller er med å gir tilbake til lokale lag og foreninger. På lik linje som spillere hos NT. I det lange løp vil du være bidragsyter for breddeidretten i Norge.

Bingo.no er et konsept som baserer seg på samholdet en spillehall ofte gir. Våre nettspill er ikke så annerledes når du gjerne kjenner den personen som fikk fullt brett rett før deg. Vi får stadig tilbakemeldinger fra våre spillere om at tilbudet gir større fleksibilitet og tilgjengelighet.

Registrer deg i dag og bli medlem!